Kalendarium

17 – 19 april

25:e Svenska Kardiovaskulära Vårmötet, Göteborg

24 – 26 april

SFAM, Svensk Allmänmedicinsk Kongress, Uppsala

6 maj

Kardiologisten hoitajien koulutuspäivät (Utbildningsdagar för kardiologsjuksköterskor), Jyväskylä, Finland

14 – 16 maj

Vitalis, Göteborg

16 – 17 maj

Kliinisen fysiologian hoitajien koulutuspäivät, Helsinki, Finland

Integritetspolicy

Information vi samlar in

Det finns ett flertal sätt dina uppgifter kan hamna hos oss.

  • att du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev, pressreleaser
  • att du har valt att anmäla dig till något av våra event
  • att du valt att kontakta Zenicor

Vilken information vi samlar in beror alltså på vad du gör

  • Prenumeration av nyhetsbrev och pressreleaser
    Vi sparar e-post.
  • Eventbokning
    Vi sparar namn, titel, adress, e-post samt telefonnummer.
  • Kontaktformulär
    Vi sparar namn, titel, adress, e-post samt telefonummer.

Varför behöver vi dessa uppgifter?


Ändamålet med den personuppgiftsbehandling som Zenicor Meical Systems AB utgör är att hålla dig informerad om bolaget, dess verksamhet och för marknadsföring.

Om du är aktieägare i Zenicor Medical Systems AB kan vi även behöva hämta in telefonnummer samt adressuppgifter från tredje part via offentliga register. Detta för att vi ska kunna hålla dig informerad om Zenicor Medical Systems AB samt delge information kring eventuella erbjudanden från bolaget.

Ändamål för behandlingen / Laglig grund för behandlingen

  • för hantering av prenumerationer av nyhetsbrev och pressrelaser – berättigat intresse
  • för utskick av erbjudanden och marknadsföring relaterade till Zenicor – berättigat intresse
  • för att kunna hantera ditt eventuella deltagande i event – berättigat intresse
  • för att kunna hantera ditt intresse för Zenicor – berättigat intresse

 

Berättigat intresse

Berättigat intresse innebär att behandlingen är nödvändig för att tillgodose vårt berättigande intresse. Utan dina uppgifter kan vi inte skicka dig ditt nyhetsbrev, pressreleaser, boka in dig på event eller tillgodose dig med uppdaterad information om bolaget, verksamheten samt nyheter.

 

Delning av personuppgifter

Zenicor Medical Systems AB säljer inte dina personuppgifter till någon. Vi kan i vissa fall komma att dela dina personuppgifter med utvalda tredje parter i syfte att distribuera information, elektroniskt eller i tryck, om Zenicor eller Zenicors produkter till dig.

 

Behandling av dina personuppgifter

Zenicor Medical Systems AB behandlar som huvudregel dina personuppgifter inom EU/EES. I de fall som personuppgifter behandlas utanför EU/EES säkerhetsställer vi att våra leverantörer lever upp till samma säkerhetsskyddsnivå som tillämpas i EU/EES.

 

Lagring av personuppgifter

Dina personuppgifter lagras av Zenicor Medical Systems AB så länge det är nödvändigt för de andamål som specifieras ovan. Zenicor Medical Systems AB gallrar registrerade personuppgifter regelbundet och vidtar också rimliga åtgärder för att begära ut dina uppgifter i ett maskinläsbart format.

 

Om du vill veta mer

Har du frågor om denna policy och behandlingen av dina personuppgifter, vill radera eller ändra felaktiga uppgifter kan du kontakta oss genom de kontaktuppgifter som finns på Zenicors hemsida.

Om du har klagomål avseende vår behandling av dina personuppgifter har du också rätt att lämna ut dessa till Datainspektionen eller ansvarig tillsynsmyndighet i respektive land.

MM-153SE V01

Kakor (Cookies)

På Webbplatsen används kakor. Kakor är små textfiler som lagras på besökarens dator. Den här webbplatsen använder en så kallad sessionskaka. Sessionskakan används av webbservern för webbplatsens funktionalitet och säkerställer att du är korrekt inloggad under ditt besök. Ingen personlig information sparas och kakan förfaller när webbläsaren stängs. Genom att använda Webbplatsen samtycker du till behandlingen av kakor enligt vad som sägs här. Om du inte accepterar att kakor används kan du stänga av kakor i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång Webbplatsen försöker placera en kaka på din dator. Observera att om du väljer att inte acceptera cookies kan du inte använda tjänsten.

Läs mer om Cookies