Lediga jobb

Driftig Mjukvaruutvecklare

Vi behöver stärka upp vårt utvecklingsteam med en nyfiken och driftig mjukvaruutvecklare. Vi söker dig som har kommit en bit i karriären som utvecklare och som är noggrann på detaljnivå i både kodning och dokumentation. Du har förmåga och vilja att arbeta i geografiskt spridda team, är självständig och tar ansvar för att hålla deadlines. Vidare kommunicerar du obehindrat i både tal och skrift på svenska och engelska.

Din roll som mjukvaruutvecklare kommer du ingå i ett team med briljanta utvecklare och ta ett gemensamt ansvar för våra produkter. Vi är övertygade om att vår framgång är vårt team och kulturen vi skapat! Tillsammans tar vi oss an utmaningar, firar framgångar, lär oss av motgångar, samlar upplevelser och knackar en massa fin kod i våra helt nyrenoverade lokaler.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Utveckla mjukvara i hela kedjan från användargränssnitt för användaren till driftsättning av mjukvara i molnbaserad miljö
• Utveckla nya funktioner likaså underhålla och förbättra befintligt system
• Drifta och underhålla systemet i samarbete med molntjänstföretag
• Förbättra koden och infrastruktur vilket innebär att det stora möjligheter att styra denna utveckling mot att ligga i framkant
• Delta i olika utvecklingsprojekt och samarbetsnätverk inom området
• Aktivt delta i beslut gällande produkter, features, arkitektur och affärsmål

Vi erbjuder
Vi är ett tight utvecklingsteam som jobbar nära kunden med medicinsk teknik och IoT som gör skillnad för individer och samhället i stort. Hos oss får du ett utvecklande, givande och roligt arbete i ett innovativt, entreprenörsdrivet företag mitt i centrala Stockholm med korta beslutsvägar, där vi värdesätter din förmåga och vilja att ta egna initiativ för att uppnå gemensamma mål. Din roll är central för vår leveranssäkerhet och du får vara med på en spännande resa i en internationell miljö med stora möjligheter att själv vara med och forma din karriär i företaget.

Är du intresserad?
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev!
Har du frågor om tjänsten, kontakta Noora Garcia på HR avdelningen  noora.garcia@zenicor.se

Om Zenicor
Zenicor-EKG lösningar är optimerade för diagnostik av hjärtarytmier inom sjukvården. Systemets effektivitet har dokumenterats i ett flertal studier och artiklar i internationellt ledande vetenskapliga tidskrifter. Zenicor arbetar tillsammans med vården för att utveckla en integrerad och optimerad vårdkedja för arytmiutredning där patienten står i fokus och sjukvårdens resurser används effektivare för tidig diagnos med AI och ML algoritmer.
Zenicor har sin verksamhet med utgångspunkt från Stockholm och bedriver utveckling och tillverkning i Sverige, samt internationell forskning inom strokeprevention och screening för förmaksflimmer. Försäljning och marknadsföring sker med egen personal.

Välkommen med din ansökan!