Lediga jobb

Vi är mitt i en spännande och expansiv fas och söker nu efter en engagerad SW-testare till vårt huvudkontor i centrala Stockholm. I denna rekrytering samarbetar vi på Zenicor med Monster.

Mjukvarutestare / SW Testare

Vi erbjuder

Vi är ett tight utvecklingsteam som jobbar nära kunden med medicinsk teknik och IoT som gör skillnad för livet. Hos oss får du ett utvecklande, givande och roligt arbete i ett innovativt, entreprenörsdrivet företag mitt i centrala Stockholm med korta beslutsvägar, där vi värdesätter din förmåga och vilja att ta egna initiativ för att uppnå gemensamma mål. Din roll är central för vår leveranssäkerhet och du får vara med på en spännande resa i en internationell miljö med stora möjligheter att själv vara med och forma din karriär i företaget.

Den vi söker

Vi fortsätter expandera och söker nu en nyfiken och engagerad SW-testare för vår back- och frontend-utveckling. Du gillar test och förstår värdet av att jobba integrerat med hela teamet för att få fram en så bra produkt som möjligt. Du är nyfiken och vill lära dig mer inom områden som du kanske ännu inte behärskar. Automatiserad testning och BDD är något som engagerar och kittlar som komplement till manuell traditionell testning. För dig är det naturligt att jobba strukturerat och noggrant och du gillar att arbeta i team. Du är van att jobba med agila metoder.

  • Dokumenterad utbildning inom SW, ej krav på specifik examen eller nivå.
  • Minst 2 års yrkeserfarenhet av testning

Din roll

Du kommer ha en huvudroll i att säkerställa att vår produkt fungerar på rätt sätt och enligt kundens önskemål. Du tar fram underlag och genomför End-to-End testning av mjukvaran, med fokus på UI, i samarbete med kravställare. Tillsammans med utvecklarna bygger du upp vår testmiljö och påbörjar en resa med automatiserad testning av repetitiva tester.

  • Våra servrar driftas i AWS-miljö. Vi tillämpar agil utveckling med 3-4v långa sprintar. Vår produkt utvecklas och byggs enligt principerna för micro-servicearkitektur. Tjänsten inrymmer test såväl mot back-end som front-end.
  • Mjukvarumiljö: Backend: Kotlin/Java, Python. Frontend: Web, JavaScript, React.

Om oss

Zenicor Medical Systems AB grundades 2003 och är idag ett av Sveriges ledande medicintekniska företag inom tidig diagnos av hjärtarytmier och strokeprevention. Vi finns etablerade på över 400 kliniker i elva länder i Europa och har fysisk representation i Sverige, Finland, Tyskland och Storbritannien. Zenicor är listat på Spotlight Stock Market sedan 2014. Antalet anställda är i dagsläget 17 personer.

Med Zenicors produkter och tjänster kan vården enkelt och kostnadseffektivt hitta och diagnostisera förmaksflimmer och andra hjärtarytmier. Zenicor är inte bara en leverantör av medicintekniska produkter utan arbetar också aktivt med att utveckla vårdkedjan för tidig diagnos. Användning av Zenicor-EKG gör att patienterna kan få behandling i rätt tid och leder till en minskning av antalet flimmer-relaterade strokefall. Vi bedriver egen utveckling och forskning tillsammans med ledande forskare på flera av våra marknader.

Är du intresserad?

I denna rekrytering samarbetar vi på Zenicor med Monster. Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev! Tjänsten söker Du genom att klicka på Ansök vid denna länken

Har du frågor om tjänsten, kontakta Malin Rangstedt på Monster malin.rangstedt@monster.se Vi gör löpande urval och genomför intervjuer, så vi ser gärna att du söker tjänsten omgående.

Välkommen med din ansökan!